~

Rabu, 23 Jun 2010

Home » , , » RM20 SEGERA MENBANJIRI DALAM AKAUN ANDA ~ RM20SEGERA.COM

RM20 SEGERA MENBANJIRI DALAM AKAUN ANDA ~ RM20SEGERA.COM


 
Kini anda mampu menarik nafas lega kerana anda tidak perlu bersusah 
payah untuk bersemuka dengan prospek anda lagi kerana di RM20SEGERA.COM aNDa 
telah menjalankan bisnes ini secara online sepenuhnya. Dengan ini secara tidak 
langsung dapat menjimatkan masa & kos anda! Apa yang anda perlukan hanyalah 
sebuah komputer/laptop & capaian internet 
(seperti yang anda telah ada sekarang!!).
 








CIRI-CRI HEBAT RM20SEGERA.COM
Modal Rendah Hanya RM20.00
100% komisyen milik anda
Web promosi percuma
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank anda
Terima SMS duit dah masuk ke akaun
KLIK DI SINI

17 ulasan:

  1. salam nak tnye,, wujud ke x yg nie.. saya baru je msk,, tuptup dh byr,, orng yg promote tu diam je...
    call pun x layan..., kecewa gile babi

    _sunuy89_

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabor jela.nk under sya x klau xmau pon xpa.sya dah bnjir duit dah.klau sya xaktifkn awak pnya ahli.awak britahu sya.sya akn bg tau pala besaq dya skali.ok.klau brminat.wasap sya(0194096683)

      Padam
  2. RM20SEGERA WUJUD U.. PENAJA XSALAH. MGKIN TRLALU RAMAI YG JOIN. AWK DAH ADE LINK YG AKTIF.. AWK BLH PROMOTE LINK AWK SEKARANG DIMANE RUANGAN NETWORKING...

    BalasPadam
  3. SESIAPA INGINTAHU LEBIH LANJUT BLH ADD SAYA DI FB...
    http://www.rm20segera.com/?r=eka_voxi5050

    BalasPadam
  4. SESIAPA INGIN TAHU RM20SEGERA... BLH ADD SAYA DI FB
    http://www.rm20segera.com/?r=eka_voxi5050

    BalasPadam
  5. boleyh ja klw nk cuba... =D
    http://www.rm20segera.com/?r=nonetony

    BalasPadam
  6. BUAT INCOME DENGAN MUDAH DAN CEPAT!

    Selamat sejahtera semua abang2 kakak2 pakcik2 makcik2 smua sihat?

    Saya disini ingin mengenalkan satu bisnes yang betul dan tidak menipu sesiapa pun yang join.
    Bisnes ini tidak menindas orang bawah sama sekali.
    Jika downline jika ada orang join,upline tidak akan dapat 1sen dari komisyen downline kerana menggunakan sisitem reseller anda taja anda yang dapat komisyen Rm20 terus ke dalam akaun anda.

    Kelebihannya adalah :
    -PERCUMA 10 Ebook tentang selok-belok bisnes online (mana dapat 10 Ebook Rm20)
    -PERCUMA 1 website untuk promosi bisnes anda (1 Website nak buat pun kena upah orang)
    -PERCUMA banner untuk promosi bisnes anda
    -KOMISYEN yang anda dapat bukan 30% ,bukan 50% ,bukan 70%!Tetapi 100% !
    -HALAL. Anda jangan ragu-ragu kerana bisnes ini ada produk iaitu EBook yang PERCUMA itu boleh dijual semula
    -ONLINE! Anda hanya perlu promote bisnes ini secara online tidak perlu cari downline di kedai mamak atau restoran.
    -PROMOTE di iklan-iklan percuma dalam internet atau yang paling mudah adalah di FB!
    -ANDA TERIMA SMS DUIT DAH MASUK!

    http://bit.ly/OAQiPb
    Contoh ke email anda.

    (Tahniah!
    Tajaan anda telah mengisi dan menghantar borang pengesahan pembayaran.
    Sila login di rm20segera.com untuk mengesahkan pembayaran ini dan mengaktifkan tajaan anda.

    Maklumat Bayaran:

    Tarikh: 8/10/2012 1:35:41 PM
    Jumlah: RM20
    Butiran: Status: Successful Reference number: 1675886669 Transaction date: 10 Aug 2012 13:35:41 Amount: RM20.00 From Account: 16********** WSA To Open 3rd Party Account : 10*************3rd Party Email Address : kimi_lala92@yahoo.comAccount Holder Name : MOHD HAKIMI BIN ABD Note: This receipt is computer generated and no signature is required )

    Yang penting anda perlu ada akaun bank kerana downline akan bank in terus ke akaun anda. Sebarang pertanyaan atau anda berminat sila email saya di kimi_lala92@yahoo.com atau 0149423688 kimi

    Cepat DAFTAR SEGERA kerana inilah peluang untuk kita cari sumber pendapatan harian kita dengan bisnes online!

    NIKMATI LIMPAHAN RM20 BERTERUSAN KE AKAUN ANDA SEKARANG!!
    Nak keluar dari kesempitan hidup? DENGAN RM20 JE ..MAMPU MENGUBAH HIDUP ANDA..?? PULANGAN BESAR..MODAL KECIL??
    Hari2 Masyyukkk!!!

    BalasPadam
  7. Sila google nombor ni 0129829390 inilah nombor hp admin rm20segera.com dari Sandakan Sabah.
    tunaisegera.com juga admin yg sama dan banyak lagi......
    Korang jangan tertipu.....laman web dia akan tutup bila-bila masa.....yg awal dapat habuan,yg lewat,minta maaf.
    Admin juga akan jual email korang. Klau nak tahu lebih lanjut penipuan admin ni haaaa sila google nombor hanpon tu.....

    BalasPadam
  8. ADMIN PENIPU!!!!!!

    slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi

    tunaisegera.com

    rm20segera.com

    saving2u.com/?ref=50segera


    sarifah rediah mohd ramli (isteri) 0129829390
    Sarifahrediah@yahoo.com
    MAYBANK- 103016165739
    NAMA : ESHAH BINTI HASSAN



    MOHD SOLLEH BIN ABU BAKAR (suami) 017-9278117
    MAYBANK-102111016177
    CIMB BANK 15010069003529
    solleh26@gmail.com

    BalasPadam
  9. KORANG GOOGLE DAHULU NOMBOR NI SEBELUM JOIN!!!

    017-9278117 0129829390

    EMAIL KORANG JUGA DIJUAL OLEH ADMIN.....


    BalasPadam
  10. admin ni dari Labuan Sabah kot ?

    BalasPadam
  11. RM20SEGERA.COM ADMIN PENIPU DARI WP LABUAN!!!!

    slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi

    tunaisegera.com

    rm20segera.com

    saving2u.com/?ref=50segera


    sarifah rediah mohd ramli (isteri) 0129829390
    Sarifahrediah@yahoo.com
    MAYBANK- 103016165739
    NAMA : ESHAH BINTI HASSAN



    MOHD SOLLEH BIN ABU BAKAR (suami) 017-9278117
    MAYBANK-102111016177
    CIMB BANK 15010069003529
    solleh26@gmail.com
    Balas
    Tanpa NamaKhamis, Oktober 11, 2012

    KORANG GOOGLE DAHULU NOMBOR NI SEBELUM JOIN!!!

    017-9278117 0129829390

    EMAIL KORANG JUGA DIJUAL OLEH ADMIN.....

    BalasPadam
  12. Asalamualaikum ^_^, Nk tnya apa2 psal biz 20.00 or Bisns 1whp yg popular skrg nih?? Bisnes 1whp jelas skit sbb ada org ajar kita step by step tau. Lpas join ad class group lak tu ^_^, So xyh risau r sbb leadear2 1whp ajr Start From A To Z, Biz ni halal and register SSM tau, Okeyh2 klau nk keterangan yg jelas add wechat Ryzal ---> (fakrul543)

    BalasPadam
  13. Sye nk tnye acc sye bwh admin tp smpi skrg xde income masuk pn

    BalasPadam
  14. Awak kena la promote dan bila da dpt org bwh awak baru dpt duit...kalau nk tau lbh lanjut blh whsp sy...aira 0173557375...bisnes ni masih berjalan tau:) in shaa Allah...yakin dgn rezeki Allah...

    BalasPadam
  15. http://www.rm20segera.com/?r=lailafeesa
    ws 0179798556
    insyaallah dibalas

    BalasPadam