~

Ahad, 30 Mei 2010

Home » » GANDA10.COM

GANDA10.COM





SEMAKIN HARI,SEMAKIN BIJAK DAN ada kalanya semakin hari semakin bodoh....ADA pulak Semakin Hari semakin mencabar,dan ada juga semakin hari tidak serik.hahahahhahah kau orang rasa ASc Dalam likungan mana......Tadi baru sahaja ASc join satu Progran di beri nama Ganda10.com. Kenapa EK ASC join Yek.kau orang rasa apa...LALALALALa.sebenarnya ASC nak tahu jugak betul ke program ni boleh bagi duit semula..hehehehe dunia..dunia...Kalau betul boleh bagi duit nanti ASC rekomenkan kat kau orang ek....


Sebenarnya bukan apa ACS tertarik dengan Produk yang di tawarkan oleh program ini bukan sahaja taja orang dapat duit.tapi yang bagi ASC ialah produk E-BOOK yang tawarkan mungkin berguna.apa yang di tawarkan oleh program ini ialah 180 TEMPLATE WEBSITE/BLOG (LESEN MRR)- Mengandungi 180 template website/blog pelbagai jenis dan bentuk,CONTENT MAGNET ARTICLE (LESEN PLR)- Mengandungi 100 Article pelbagai niche yang boleh anda gunakan diblog atau website,RESELL IT ON EBAY (LESEN MRR)- Panduan Untuk Anda Mendapat Bayaran Daripada E-bay Dengan 7 Langkah Mudah,EBAY PRO (LESEN PLR)- Panduan berguna bagaimana anda boleh menjana keuntungan besar seperti seorang profesional di E-bay dan banyak lagi ebook yang di tawarkan hanya dengan rm 10jek. tu bagi PENdapat ASC ialah.hehehehe.nanti ASC bagi tahu kebekesanan program ini yek. Nak Tahu Lebih Lanjut KLIK DI SINI

20 ulasan:

  1. yup..betul tu ACS..memang ganda10.com boleh buat duit pun..program ni mmg bagus kepada mereka yang ingin memcuba dan merasai duit internet..ramai internet marketer di Malaysia dan antarabangsa cari duit melalui internet melalui program seperti ini..bezanya, diaorang buat laman web sendiri dan tawarkan produk mrr dan plr yang lebih banyak...lagipun program ni Halal sebab produk yang dijual merupakan produk yang ada lesen jualan semual..ia berbeza dengan money games seperti duit-raya.xxx..ia terang2 money games..janganla kita mudah terjebak dengan money games ni..tak elok hasilnya diberi kpd kaum keluarga..itu sahaja dari saya

    BalasPadam
  2. Aku dah join pun.. takat ni dah dapat RM340 dalam masa seminggu.. Lihat sini http://10ringgit.com

    BalasPadam
  3. macam beshhh je program ni..sya baru nk daftar esok...klu kena tipu pun x la rugi sgt.. :-)..

    BalasPadam
  4. sy dh join..tp xtau nak download produk tu mcmana..tolong...

    BalasPadam
  5. Begin with the End in Mind .> BERDAFTAR DENGAN SIAPA.DALAM REKOD SAYA TAK DA PUN...

    BalasPadam
  6. mcm mne nk daftar..sy bru tahu hari ni...

    BalasPadam
  7. Saye dah daftar tapi masih curiga kerana seblum ni ada gak join skim mcm ni daftar cuma Rm 20 je tapi susah gak nk dpt dwn line kerana rakyat Malaysia lokek duit. Ni masallahnya tolong jelaskan T.k

    BalasPadam
  8. Riezad: Bizonline yang bersifat produk elektronik atau Ebook ini saya akui agar sukar untuk kita menarik pembeli untuk membeli produk online..ada sesetengah mereka menyertai program seperti ini hanya untuk dapat duit dari pembelian orang lain..ada juga membeli untuk di gunakan sendiri..ini kerana ebook yang di tawarkan sebenarnya jika kita baca dan buat apa yang ada dlm ebook ini akan membantu mereka....Apa yang perlu bagi mereka yang menyertai program ini adalah Sabar,Berusaha dan kreatif bagai mana untuk menarik orang lain membeli produk yang ditawarkan..tanpa menipu..JIka Rajin sudi2 lah jenguk BIZ online yang baru saya sertai: http://enumxgempak.e-numx.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Maaf mencelah sikit, saya ada satu program baru iaitu biz iklan. Anda boleh beriklan sambil buat duit dengan affiliate program yang dianjurkannya. Kalau ada sesape yang ingin belek2 biz ni sila ke http://www.iklan2u.biz/?id=es_awie
      Modalnya cukup murah dan mudah untuk menyertainya, jangan lupa klik dan daftar free bawah saya ye, nanti saya hantar info lanjut bagaimana nak buat duit melalui 2 sumber yang berbeza dalam satu masa, ok..!!

      Padam
  9. aku baru join ganda10 ni. berbaloi la dengan rm10. kl tak dapat duit pun ilmu dr ebook tu boleh buat panduan. cuba try test tengok.. kl jadi baru buat yg modal besar sikit yang ala-ala serupa gitu.

    kl nak jengok2 try link ni
    http://alturl.com/a97uq

    BalasPadam
  10. sy dh 2x dftr kt ganda10 ni, tp pnaja ni msg2 off hp. nsb baik blm bnk in klu x rugi je..dh tnye admin dorg srh cri pnja lain...ade ke org y jujur ni?..

    BalasPadam
  11. Untuk pengomen di atas siapa kah penaja anda..dan adakah id yang anda daftar bawah dr laman ini..mohon maklumat..sekian...

    BalasPadam
  12. sama ler saya.. dah daftar n bayar .. but nothing yg i dpt... tak tau naper..hairan..naper org leh dpt beribu2 sedangkan saye... harap maklum.....

    BalasPadam
  13. saya baru join ganda10.com ni..syukur dah dapat pulangan dalam masa seminngu je. walaupun tak banyak..tapi sekurang2nya terbukti ganda10.com amat berbaloi. ikut je semua panduan yang diberikan admin.

    BalasPadam
  14. klu nk join ni umur kena 18 thn ke atas ke...??
    ke klu ada kad maybank blh...??

    BalasPadam
  15. Jom join BISNES HALAL HPA.
    Cari downline dan cari pengguna setia.Senang je.
    Berminat dengan kerja mudah ni ,emel saya : marvellouscriticizer@gmail.com

    BalasPadam
  16. Jangan lupa klik sini:
    http://www.iklan2u.biz/?id=es_awie

    BalasPadam
  17. bagi aku e book tu entah apa tak boleh guna langsung program rm 10 sama lah money game sebab e book tu aku dah kaji bukan boleh guna pun

    BalasPadam

Arsip Blog