~

Selasa, 17 Ogos 2010

Home » , , , , » GempaK Terjah Gempak Tingkat Trafik

GempaK Terjah Gempak Tingkat Trafik

Asalamulaikum Dan salam Sejahtera.apa yang telah di janjikan pada entri sebelum ini berikut seramai 36 link blogs yang sudi menerima "GempaK Terjah Gempak Tingkat Trafik"  dimana asas program ini Gempak XX akan membuat lawatan atau menenjah Blogs sebanyak 3 kali dalam sehari selama 2 hari berturut-turut semoga dengan  Program ini dapat mencapai sasaran untuk kita bersama-sama meningkatkan trafik ke blogs masing-masing.gempak XX tidak mengharapkan sebagai balasan cukuplah sekadar penghargaan daripada tuan Empunya Blogs..Itupun Jika sudi. Jom kita GempaK Terjah Gempak Tingkat Trafik ....

http://13pedang.blogspot.com
http://akudakmalaysia.blogspot.com/
http://amirul-arif.blogspot.com
http://arezuratheprincess.blogspot.com
http://aryuuzaki.blogspot.com
http://astiali-onlinebusiness.blogspot.com/
http://bulanpurnama89.blogspot.com/
http://cikgufarha.blogspot.com/
http://ell-pmc.blogspot.com/
http://faelfaweeyy.blogspot.com/
http://fridzoemcnetto.blogspot.com/
http://junk-corner.blogspot.com/
http://kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com/
http://lilscherzow.blogspot.com
http://luvorange.blogspot.com/
http://mlmsms2u.blogspot.com
http://najihahsahami.blogspot.com/
http://najwa-hanani.blogspot.com/
http://nurhafiz2009.blogspot.com/
http://nurrulisha91.blogspot.com
http://petisuaraku.blogspot.com/
http://rosmarieza2010.blogspot.com/
http://sapekahsaya.blogspot.com/
http://suarapeople.blogspot.com/
http://sudais-sudais.blogspot.com
http://suficollection.blogspot.com
http://sukahaha.blogspot.com
http://the89dimension.blogspot.com/
http://whodastuffonly.blogspot.com
http://www.belogmj.com
http://www.kenwooi.com/
http://zolraya.blogspot.com/
http://kerjakosongakudanapa2jer.blogspot.com
http://myzulkiflee.blogspot.com/
http://www.kakyong.com
http://www.waeye.nee.blogspot.com


@>-- Gempak XX berharap Tuan Empunya dapat meningalkan sedikit coretan mengenai blogs empunya dengan memberi sedikit ulasan di ruangan komen Gempak xx akan letakan pada entri baru nanti

contoh : 
nama blogs:: http://asiaticaherb.blogspot.com/
Tema : Kehidupan Harus Di Teruskan
Sinopsis Blogs: (huraikan blogs anda dengan ringkas dan padat )
 

26 ulasan:

  1. link saya masih putih.. hehe.. takpe.. tersenarai pon buat endorphine saya meningkat pagi2 ni.. tq

    BalasPadam
  2. ops.. tak perasan larh.. sori2

    nama blogs:: http://the89dimension.blogspot.com
    Tema : Voice of MiNe::: From the Thought of Youth
    Sinopsis Blogs: Hasil tulisan seorang pelajar yang melihat isu sekeliling dan memberi pendapat mengikut perspektifnya.

    BalasPadam
  3. terima kasih Gempak xx ko memang best...

    http://mlmsms2u.blogspot.com

    Cari duit melalui sistem sms dan telefon bimbit.

    Blog aku biasa jer, tapi cuba lah buat lawatan dulu kesana baru tau apa yang ada.. haha :)

    BalasPadam
  4. trimas Gempakxx.
    lu memang gempak.

    :)

    BalasPadam
  5. TQVM Gempakxx..akan selalu rajin singgah

    BalasPadam
  6. Tenkiu Gempak XX for doing this! :)

    nama blog: http://najwa-hanani.blogspot.com/

    Tema: Sense of Humour is Underrated

    Sinopsis: Coretan kehidupan seharian dan benda-benda yang menarik perhatian si blogger dan diceritakan dengan penulisan yang ringan dan ceria (termasuk membuat komik pendek) untuk mengurangkan depresi si pembaca. Blogger mengharapkan isi blog membuat si pembaca senyum dan ketawa.:D

    BalasPadam
  7. wahh sudah tersenarai ngee~~sanagt gembira..tq yee

    BalasPadam
  8. Landax

    Berkongsi kehidupan


    blog landax adalah blog biasa yang kadangkala rajin melalut,rajin berlawak,dan rajin berkongsi info..
    landax jarang update..sehari 3-5 post je..x bnyak~korang jangan lah lepak blog landax k~buang masa!hahaha

    BalasPadam
  9. pewh~ tersenarai sudah.trimas gempax xx
    sebagai balasannye..hehe

    name blog:http://sapekahsaya.blogspot.com
    Tema :
    Sinopsis : Blog ni segala benda tmpat aku membebel, tp bukan peribadi.peribadi masuk tong.ahaks

    BalasPadam
  10. nama blogs: http://13pedang.blogspot.com/

    Tema : 13 Pedang - Tempat aku menyebarkan propaganda dan subliminal message

    Sinopsis Blogs: Blog peribadi aku (yang tak terlalu peribadi), yang memuatkan pendapat aku terhadap apa saja isu yang aku rasa nak taip.

    BalasPadam
  11. nama blog : http://najihahsahami.blogspot.com/
    tema : we were what we wish

    sinopsis??

    erkk...blog aku kadang2 jiwang, kadang lucu, kadang2 menyakitkan korg yg mmbaca dengan keperasanan tahap melampau aku. hehe...lastly, hrp korg enjoy!!

    ::thanz Gempak cz listkan blog picisan cm shaye ni eh...

    BalasPadam
  12. firstly, Tenkiu 2 Gempak XX! :)

    nama blogs:: http://bulanpurnama89.blogspot.com/

    Tema : Hijau itu Indah

    Sinopsis Blogs: Kehidupan kita di dunia ini
    tidak menjanjikan satu jaminan
    yang berkekalan. Apa yang ada
    hanyalah percubaan, cabaran
    dan pelbagai peluang. Jaminan yang
    kekal abadi hanya dapat ditemui apabila
    kita kembali semula ke pada Ilahi. :)

    BalasPadam
  13. tq... for blogwalking.. ada tak software blogwalking tapi guna google chrome..

    http://zolraya.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. nama blog : http://zolraya.blogspot.com/
    tema : Mitos @ Realiti

    Sinopsis : just info sahaja dan diari peribadi aku.

    BalasPadam
  15. thnx bro...xsgke dpt pluang nih..ahaks

    Name blog : http://junk-corner.blogspot.com/

    Tema : Useless Junk Corner

    Sinopsis Blog : Brkaitan name gn tema, blog ni ak jadikan tempat aku curahkn sgale junk things ttg aku dan interest2 aku...klu ak rase bnde tu menarik utk dikongsi, ak kongsi lah..hehe

    BalasPadam
  16. wah maceh2..mang gempak ar heee~

    Nama Blog: http://whodastuffonly.blogspot.com

    Tema: Just another gurl

    Sinopsis: whoa saje2 punye blog.just another gurl's blog =) its bout life n how i view it.mostly..hehe

    thanx again ya!

    BalasPadam
  17. nama blogs:: http://aryuuzaki.blogspot.com/
    Tema : sןo,n ǝɟıן ʎɯ
    Sinopsis Blogs: tentang hidup dan sekeliling seorang graduan yang menganggur. heh

    BalasPadam
  18. terima kasih sb sudi singgah.. :D suka sangat.. terus ada mood nak aktifkan my blog...hepi sangat..thks again...
    ni maklumat yang d perlukan.. (^_^)

    http://fridzoemcnetto.blogspot.com/
    sinopsis blog:mengenai hobi fridge magnet.. mengenai keluarga dan apa jua yang berlaku d sekeliling..

    BalasPadam
  19. nama blog : http://arezuratheprincess.blogspot.com
    tema : cinta itu indah
    sinopsis blog : tentang kisah sekeliling..kisah kehidupan seharian2 dn kisah hati..

    BalasPadam
  20. Maaf line internet masalah. lambat respons..

    nama blogs: http://www.belogmj.com/
    Tema : this is my tale
    Sinopsis Blogs: tentang apa sahaje yang terlintas di fikiran

    BalasPadam
  21. oohhoo, baru ari ni perasan.. valid lagi ke details tu// btw here it's

    nama blog: http://www.kakyong.com
    tema : inilah kesahku dan kesayanganku
    sinopsis : jurnal catatan perkembangan anak2, juga perkongsian isu parenting, breasfeeding, pendidikan awal anak & isu semasa yang berkaitan dgn parenting.. juga update xtvt keluarga...

    BalasPadam
  22. blog semut xde pn...heheheee..

    BalasPadam
  23. Kempen ini dah lama dah tamat .kekekekeke.sekarang belum ada lagi perancangan nak buat yang baru..

    BalasPadam