~

Isnin, 16 Ogos 2010

Home » , , » Blogs Anda Di Terjah Untuk Trafik Tinggi

Blogs Anda Di Terjah Untuk Trafik Tinggi

Asalamulaikum dan Salam Sejahtera Kepada Para Blogger atau penulis Blogs sama ada baru atau lama, sama ada penulis sepenuh masa atau sambilan. Berikut merupakan senarai link Blogs yang akan saya buat lawatan "up trafik' pada hari ini..Untuk pengetahuan anda  Gempak XX akan buat lawatan atau terjah ke link blogs berkenaan sebanyak 3 kali dalam sehari selama 2 hari berturut-turut.
Senarai link blogs sebanyak 110 blogs ini merupakan hari kedua dan akhir sebelum di tukar kepada senarai baru yang akan di terjah untuk 2 hari berturut-turut dan sebanyak 3 kali dalam sehari...Tentukan kepada pemilik Blogs Perasan dan jagan rasa pelik Di ruangan SHOUTMIX anda terdapat banyak url dari Gempak xx. Walaupun Pemilik blogs tidak ada semasa Gempak xx BLOWALKING ke blogs anda..dan tidak mendapat blowalking balasan...

http://aku-business.blogspot.com/
http://akudakmalaysia.blogspot.com/
http://aliesyaamani.blogspot.com/
http://allrangeboyz.blogspot.com/
http://amyna2109.blogspot.com
http://ariannalissa82.blogspot.com/
http://aslindaa.blogspot.com/
http://astiali-onlinebusiness.blogspot.com/
http://atieaizam.blogspot.com/
http://atokbijak.blogspot.com/
http://bambamstory.blogspot.com/
http://belladiea.cjb.net/
http://blogsihani.blogspot.com/
http://blossom-sakura.blogspot.com/
http://candy-sibutang.blogspot.com/
http://ceritafitrie2.blogspot.com/
http://cikemon29.blogspot.com/
http://dhalal.blogspot.com/
http://diaryhatiku91.blogspot.com/
http://drnoproblem.blogspot.com
http://duniadayat.com/
http://durakhyar.blogspot.com/
http://ell-pmc.blogspot.com
http://fozz25.blogspot.com/
http://funkyroxs.blogspot.com/
http://h4jwf.blogspot.com/
http://hamiasraff.blogspot.com/
http://hijaukisahidupku.blogspot.com/
http://iklan-baner.blogspot.com/
http://income24jam.blogspot.com/
http://internetmpay.blogspot.com/
http://jomlah-zarina.blogspot.com/
http://kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com/
http://keluangman88.blogspot.com/
http://khalidahkuaci.blogspot.com/
http://kodiangboy.blogspot.com/
http://lagenda-duniablogku.blogspot.com/
http://mellyanasara.blogspot.com/
http://mia-erova.blogspot.com/
http://mialianas.blogspot.com/
http://mierulbest.blogspot.com/
http://mieyrahmizad.blogspot.com/
http://mimi-moneyonline.blogspot.com/
http://mirulphotog.blogspot.com/
http://misz-ella.blogspot.com/
http://mlmsms2u.blogspot.com/
http://mr-curly-keli.blogspot.com/
http://mwdah.blogspot.com/
http://najihahsahami.blogspot.com/
http://nakbebel.blogspot.com/
http://naluri-ini.blogspot.com/
http://namakuhafiz.blogspot.com/
http://neodanish89.blogspot.com/
http://nfahk.blogspot.com/
http://noieizan.blogspot.com/
http://noramaney.blogspot.com/
http://ohmonstar.blogspot.com/
http://p3perak.blogspot.com/
http://pakweku.blogspot.com/
http://paradokshati.blogspot.com/
http://personalsatzimzone.blogspot.com/
http://pinkygirltalk.blogspot.com/
http://puterapescado.blogspot.com/
http://qhairul-nizam.blogspot.com/
http://r8thread.blogspot.com/
http://rajabolabarca.blogspot.com/
http://realwanda.blogspot.com/
http://rennabeauty2u.blogspot.com/
http://sanoktah.blogspot.com/
http://secebiskeajaiban.blogspot.com/
http://sepitbirutrading.blogspot.com/
http://shiydaaqma.blogspot.com/
http://simiey.blogspot.com/
http://sksmkj.blogspot.com/
http://stewardjohn.com/
http://sudirsuichi.blogspot.com/
http://suffer.frenzyfm.my/
http://sukakereta.blogspot.com
http://syahrilhafiz.com/blog/
http://taibwahid.blogspot.com/
http://tari-jemari88.blogspot.com/
http://tehramuan.blogspot.com/
http://teknikbuatblog.blogspot.com
http://the89dimension.blogspot.com/
http://tiaradyza.blogspot.com/
http://tulusdarihati79.blogspot.com/
http://wrmrsbrown.blogspot.com/
http://www.afiqbukhari.com/
http://www.alaskajuniorgolf.org/
http://www.ceriterabudaksempoi.co.cc/
http://www.cintapudingcaramel.blogspot.com/
http://www.duniasukaduka.blogspot.com/
http://www.fabulousfarhana.blogspot.com/
http://www.geng-conteng.blogspot.com/
http://www.gnesop.com/
http://www.i4a99-cintakanmati.blogspot.com/
http://www.imthinker.blogspot.com/
http://www.infovarious.com/
http://www.leeos.blogspot.com/
http://www.mcphatblog.co.cc/
http://www.qieflysidolce.blogspot.com/
http://www.rcrm.net/
http://www.topexartwork.blogspot.com/
http://www.yott-yott.blogspot.com/
http://xangonila.blogspot.com/
http://xieza258.blogspot.com/
http://yonshomedecor.blogspot.com/
http://yuka-luv.blogspot.com/
http://zuedhearty.blogspot.com/
http://zunurainsalleh.blogspot.com/

Kepada mereka yang ingin Blogs diterjah untuk UP TRAFIK sila letakan link URL blogs anda di ruangan Komen..Semoga dengan aktiwiti BLOWALKING ini memberi banyak faedah kepada Gempak xx dan anda sendiri..Jangan lupa letakan LINK URL ANDA SEGERA.!!! Untuk LINK senarai Baru

58 ulasan:

  1. wah!ni cre yg bgus..amik link ni

    http://petisuaraku.blogspot.com/

    hihi

    BalasPadam
  2. http://arezuratheprincess.blogspot.com

    BalasPadam
  3. http://ell-pmc.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. http://nurrulisha91.blogspot.com

    BalasPadam
  5. http://rosmarieza2010.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. best ni..
    http://aryuuzaki.blogspot.com

    BalasPadam
  7. terbaik nieh.ahaks

    http://sapekahsaya.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. nak jugaklah!
    hehe

    http://lilscherzow.blogspot.com

    BalasPadam
  9. wah, menarik! Timekaseh wat gini! :D

    http://najwa-hanani.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. cambest. join bole?

    http://faelfaweeyy.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. eh..eh..ada sy punye..hehe..camane nak bg kaler oren bg blog yg font die wane putih tu??xlink ek?

    BalasPadam
  12. ehh blog i tak de ke?? hehe

    http://cikgufarha.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. bestnya...sila2 berkunjung kt my blog..
    http://fridzoemcnetto.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. sila berkunjung ke blog saya di

    http://13pedang.blogspot.com

    Insya Allah ada banyak bahan bacaan menarik utk dibaca

    BalasPadam
  15. maaf jika terlmabat balas blogwalking ke blog ini.. saya free waktu malam.. jadi malam2 lah sy singgah blog ini.. wehehe..pepepon.. thanks ye senaraikan saya..

    BalasPadam
  16. http://whodastuffonly.blogspot.com

    weeee =)

    BalasPadam
  17. nak jugak hehe

    http://sukahaha.blogspot.com

    BalasPadam
  18. jom blogwalking ramai2...
    pujangga nak jugak taw

    http://amirul-arif.blogspot.com

    BalasPadam
  19. informasi yang sangat membantu niiih.
    terima kasih atas infonya, sukses selalu dan tetap semangat

    BalasPadam
  20. sila bw sini juga

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. join.. ajar boleh..?

    http://zolraya.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. waaaahhh.. tQ! tQ! ada la blog dakmalaysia masuk.. ngee =P

    BalasPadam
  23. bestnya...sila2 berkunjung kt my blog..:)

    http://bulanpurnama89.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. aku nak join jugak la cara ni mana lah tau traffic semakin naik hehe best2..

    http://mlmsms2u.blogspot.com

    BalasPadam
  25. boleh tolong traffic blog sy tak?

    http://suficollection.blogspot.com

    BalasPadam
  26. http://luvorange.blogspot.com/

    dangg.

    BalasPadam
  27. ye sy pun..TQVM

    http://astiali-onlinebusiness.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. thankz terjah blog landax!hehe

    BalasPadam
  29. nak juga terlist
    http://sudais-sudais.blogspot.com

    BalasPadam
  30. nak jugak nak nak nak


    http://suarapeople.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. tembak digi tadi....sangat tepat dan dah bawak balik seekor.... ekekeke.....

    BalasPadam
  32. Asalamulaikum Dan Salam sejahtera Gempak XX Mengucapkan Jutaan Terima kasih Kepada anda yang sudi menjenguk asiaticaherb.blogspot.com dan sudi Menjadi Bahan Uji KAjI dalam Program GempaK Terjah Genpak Tingkat Trafik Yang akan Berlansung dan bermula Pada hari ini.SEmoga dengan Program Ini dapat Membantu Kita Tingkatkan Trafik Ke blog masing2

    BalasPadam
  33. wah ini sudah baguszzzzzz...

    http://www.waeye.nee.blogspot.com

    terjah jgn tak terjah...

    BalasPadam
  34. jemput la ke blog kakyong
    http://www.kakyong.com

    BalasPadam
  35. nk join gak up traffic...

    http://myzulkiflee.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. jom terjah blog...

    http://kerjakosongakudanapa2jer.blogspot.com

    BalasPadam
  37. Asalamulaikum dan salam sejahtera..Gempak XX mengumunkan untuk tambahan "Program GempaK Terjah Gempak Tingkat Trafik" sudah di tutup kerana Senarai Link Blogs telah di keluarkan,ini adalah untuk mengelakan susunan senarai link berubah..walaupun bagaimanapun link blogs di atas komen ini akan Gempak xx masukan.untuk siri ini..untuk tambahan LInk selepas ini akan di bawa ke senarai "Program GempaK Terjah Gempak Tingkat Trafik Siri Ke 3" pada 2 minggu dari sekarang...jutaan terima kasih kepada anda...salam Terjah menenjah

    BalasPadam
  38. jom singgah blog saye

    http://slumbersudey.blogspot.com

    BalasPadam
  39. tia letak nehhh . :)
    http://crayzeebaybiey.blogspot.com

    BalasPadam
  40. salam,

    t.kasih byk sudi singgah blog akak...

    BalasPadam
  41. masih bleh memohon ke? jika bleh sila lah berkunjung di blog newbie ni. thank you :)

    http://talkisaid.blogspot.com

    BalasPadam
  42. boleh ke nak la terima kasih kerana dah berkunjung ke blog saya td.

    http://ainputeri.blogspot.com

    BalasPadam
  43. salam

    ada gak tersenarai tu..tq ek datang blog saya

    BalasPadam
  44. terjah lah saya juga!!
    http://nizamullah.blogspot.com

    BalasPadam
  45. sila lah terjah. serai pon ade jual ni

    http://seraiaddicted.blogspot.com/

    BalasPadam
  46. salam... terjah jgn tk terjah ye... :-))

    http://virtualdiaryofaplainjane.blogspot.com/

    BalasPadam
  47. salam...sy pon nk join...hehe...

    http://caramel-cheese.blogspot.com/

    BalasPadam
  48. salam, saya pun nk join

    http://www.phatthegreat.blogspot.com/

    TQ

    BalasPadam
  49. nak terjah hari2,setiap masa pun boleh..hehe.
    percuma tanpa bayaran http://sepitbirutrading.blogspot.com

    BalasPadam
  50. http://rusydirangkuti.blogspot.com/

    BalasPadam
  51. http://adyndazaa.blogspot.com

    BalasPadam
  52. sila kan terjah yer.......

    http://ainputeri.blogspot.com

    BalasPadam
  53. assalam

    http://rzkiayu.blogspot.com

    BalasPadam
  54. http://mohamadizudin23.blogspot.com

    BalasPadam